Programa Compartim


Ahir vam participar a la segona sessió del cicle Espais de Gestió del Coneixement del Departament de Justícia. La sessió va tractar de "Coworking nous espais de treball i col.laboració".

El Departament de Justícia porta a terme el programa Compartim, de gestió del coneixement, que promou l'aprenentatge per l'intercanvi d'experiències i la compartició de bones pràctiques. Ja hi han participat més de vuit-centes persones, i el coneixement produït i difós inclou més de seixanta documents entre ponències, protocols, manuals, plantilles, documents de treball, procediments, etc.
El programa Compartim és una iniciativa del Departament de Justícia, a través del Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada (CEJFE), per crear entorns de treball col·laboratiu que apropin les persones al voltant d'oportunitats de millora o de resolució de problemes de la seva feina quotidiana. La millora esdevé per l'aportació de noves idees, les bones pràctiques i la reflexió conjunta del grup sobre els aspectes tractats.

La veritat és que l'interès pel moviment coworking creix cada dia des de tots els àmbits i creiem sense dubte que això és conseqüència del nou model de treball col.laboratiu al que tendeix la societat del segle XXI.

Comentarios

Entradas populares